19 augusti 2015
19:00

Tranås

Referat: Taberg - Tranås

Förlust i hemmamatchen mot serieledande Tranås. Vi gjorde försvarsmässigt och spelmässigt en riktigt bra första halvlek där vi fick koll på mostståndarna på egen planhalva. Tranås tog från börja tag i taktpinnen med vi tycker att vi stod upp bra. I mitten av halvleken tog tranås ledningen. 2 minuiter efteråt kvitterade vi genom mål av Arwid som stångade sig fram bland tranåsspelare, rundade målvakten och rulllade behörskat in kvitterinngen till 1-1. Vi hade sen någon chans att ta ledningen men så blev det inte. Istället tog Tranås ledningen i sista sparken av första halvlek.
I andra halvlek ökade Tranås bolltempot något och vi fick stundtal slå bort bollen. De luckades göra ytterligare 4 mål i denna halvlek. På det stora hela var det ändå en rätt jämn match i alla fall i första halvlek där vi gjorde en riktigt bra prestation. Dock märktes det att de leder serien av en anledning. Samtliga spelare förtjänar dock beröm för en riktigt bra inställning och kämpande hela matchen, samt att vi försökte spela och passa bollen en hel del vilket bådar riktigt gott inför fortsättningen.

Nu tränar vi för att orka med nya matcher nästa vecka. Närmst på tur står Tenhult på Onsdagskvällen den 26:e.